Onze locatie: De Kaardebol in Zutphen

Secret Dining in Tessa’s Place

Elke eerste en derde vrijdag van de maand wordt er een Secret Dining georganiseerd. Op deze avond wordt er een 3-gangen verrassingsmenu geserveerd onder begeleiding van live-muziek of show. Een speciale bijkomstigheid op deze avond is dat u een tafel deelt met andere gasten. Het is dus geen standaard avondje uit-eten maar een gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en samen een mooie avond te beleven.
Voor meer informatie en het reserveren van uw plek schrijf u hieronder in.

Tessa’s Place Secret Dining

Harenbergweg 1
7204 KZ     Zutphen
0575 202040
tessa@delicatessa.nl

Openingstijden 

Tessa’s Place:
Woensdag – zondag 11:00-18:00 
Secret Dining:
Speciale dagen, telkens om 18.30

 

Vrijdag 17 juli 18.30 uur


Monda Muziko bij het Secret Diners:

Een koor met als domicilie Zutphen, met leden vanuit de omliggende regio. De naam Monda Muziko is Esperanto voor wereldmuziek. Zij zingen acapella, zijn met 14 zangers en een dirigent. Het repertoire bestaat uit verschillende genres, van religieus tot pop, van swing tot klassiek, van middeleeuws tot hedendaags. Wat ook vooral opvalt is dat deze muziek vanuit alle hoeken van de wereld komt; van Scandinavië tot Mozambique, van Suriname tot Duitsland, van Rusland tot Kroatië, van Letland tot Frankrijk. De achterliggende gedachte is het verbinden van mensen en volken aan de hand van liedjes uit alle delen van de wereld, eigenlijk is de leest dezelfde als waarop de kunstmatige taal Esperanto (de naam zegt het al: hoop) is geschoeid.
Tijdens het secret diner zullen we een verscheidenheid aan anderstalige liedjes voor u zingen.

3 gangen, 27,50

Tessa Harbers is een zeer enthousiaste kok en gastvrouw met een enorme passie voor haar eten. Gemaakt met zorg en liefde van lokale, biologisch dynamische en seizoensgebonden groente.

Google Beoordelingen
4.9

Agenda

No Events are found.

“Ik wil mensen inspireren en enthousiasmeren op het gebied van eerlijk eten”

Tessa Harbers