Onze locatie: De Kaardebol in Zutphen

Secret Dining in Tessa’s Place

Elke vrijdag wordt er een Secret Dining georganiseerd. Op deze avond wordt er een 3-gangen verrassingsmenu geserveerd onder begeleiding van live-muziek of show. Een speciale bijkomstigheid op deze avond is dat u een tafel deelt met andere gasten. Het is dus geen standaard avondje uit eten maar een gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en samen een mooie avond te beleven.
Voor meer informatie en het reserveren van uw plek schrijf u hieronder in.

Tessa’s Place Secret Dining

Harenbergweg 1
7204 KZ     Zutphen
0575 202040
tessa@delicatessa.nl

Openingstijden 

Tessa’s Place:
Woensdag – zondag 11:00-18:00 
Secret Dining:
Elke vrijdag, telkens om 18.30

 

Vrijdag 25 september 18.30 uur


Janna Baerends

“Ik ben Janna, zeventien jaar oud en ik kom uit Doetinchem. Muziek maken is iets wat ik dagelijks met ontzettend veel plezier doe.
Ik zing veel en begeleid mezelf daarbij op gitaar en piano, dit doe ik nu ongeveer 4 jaar. Ook liedjes schrijven vind ik heel erg fijn, om zo je eigen creativiteit te kunnen uiten.
Optreden is iets heel bijzonders en dat zal nooit gaan vervelen. Zelf heb ik meegedaan aan een aantal wedstrijden, o.a. De compositiewedstrijd van het NBE, Amphion Open en heb ik in het De La Mar theater te Amsterdam mogen staan. Zelf luister ik veel naar de wat oudere muziek, uit zo ongeveer de jaren ’70 en soms nog eerder.
Muziek is iets heel moois en zorgt voor plezier, ontspanning en gevoel.”

3 gangen, 27,50

Vrijdag 2 oktober 18.30 uur


Gitarist Paul van Doren.

Paul is een Singer-songwriter. Hij schrijft zijn eigenwerk in het Nederlands en begeleid zichzelf op gitaar. Het zijn mooie prikkelende luisterliedjes die hangen in akoestische theatersferen.

3 gangen, 27,50

Vrijdag 9 oktober 18.30 uur


Stan & Kyra

Een zacht, zuiver en gelaagd stemgeluid in combinatie met warm, muzikaal ingelegd gitaarspel. Kyra en Stan vormen een jong duo en stemmen muzikaal fijn op elkaar af. Hun repertoire bestaat uit laid-back pop met soms kleine hintjes van jazz. Dit wordt op een lichte manier gebracht, waardoor de muziek een intieme sfeer brengt.

3 gangen, 27,50

Vrijdag 16 oktober 18.30 uur


Marise en Tim

De gevoelige snaar raken op de juiste manier. Dat kan Marise met haar stem die ze onder anderen laat horen in haar zelfgeschreven nummers en haar eigen versies van covers. Samen met haar gitaar gitarist Tim Schippers zingt en speelt ze de mooiste liedjes waarvan ze hun eigen versies hebben gemaakt. Er is gelegenheid om mee te zingen, maar ook zeker om te genieten en te luisteren.

3 gangen, 27,50

Vrijdag 23 oktober 18.30 uur


Lily Lion

“De dames van Lily Lion swingen de pan uit met hun loepzuivere, tweestemmige songs!”
Lily Lion is een songwriters duo bestaande uit Fleur Taken en Leonie de Wit met roots in de Achterhoek. Lily Lion maakt soul-songwriter-piano-power-pop. Soms klein en teder, soms scherp of tegendraads.

3 gangen, 27,50

Tessa Harbers is een zeer enthousiaste kok en gastvrouw met een enorme passie voor haar eten. Gemaakt met zorg en liefde van lokale, biologisch dynamische en seizoensgebonden groente.

Google Beoordelingen
4.9

Agenda

No Events are found.

“Ik wil mensen inspireren en enthousiasmeren op het gebied van eerlijk eten”

Tessa Harbers