Bekijk ons aanbod

Vegetarische catering: voedzaam en vullend

Op zoek naar vegetarische catering? DelicaTessa kookt voor zowel bedrijven als voor particulieren en voor elk denkbare gelegenheid. Ik vind het heerlijk om eerlijk lekker eten te bereiden waar mensen van genieten en blij van worden. Hierbij kies ik zoveel mogelijk voor biologische en 95% plantaardige ingrediënten en lokale producten. Lekker en vooral met aandacht bereid.

Diner (vanaf € 12,50 p.p.)

Ik laat me graag inspireren door gerechten uit de hele wereld. Mijn diners zijn een ontmoeting met verschillende culturen, dichtbij en ver weg. ( vanaf 4 pers tot 250 pers)

Buffetten

Ik sta voor gastvrijheid en verwennerij. Lekker eten en drinken in een gemoedelijke sfeer. Een buffet schept de perfecte gelegenheid om ongedwongen te eten en samen te zijn.

Uitgeserveerd diner

Wilt u graag “de restaurant” beleving maar dan bij u op locatie. Volledig met gedekte tafels en alles er op en eraan met bijpassende wijnen. dit kunnen wij ook tot 150 personen.

Lunch

Genieten van brood, soep, salade, quiche en meer… Mijn brood komt vers uit de oven. En heel bijzonder: keuze uit zelfgemaakt broodbeleg, zoals auberginemousse, paprikaspread of notenpasta.

Happjes

Met hartig en zoet en speelt met kleuren, geuren en smaken en levert met mijn hapjes van eigen receptuur een culinaire verrassing voor iedere gelegenheid.

Tessa Harbers is een zeer enthousiaste kok en gastvrouw met een enorme passie voor haar eten. Gemaakt met zorg en liefde van lokale, biologisch dynamische en seizoensgebonden groente.

Google Beoordelingen
4.9

Agenda

No Events are found.

“Ik wil mensen inspireren en enthousiasmeren op het gebied van eerlijk eten”

Tessa Harbers