Voorproefje

Bekijk hieronder een voorproefje

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

Sneeuw!

📷 @henrikeborst
... Meer weergevenMinder weergeven

09-03-2023, 11:00
DelicaTessa bij Klooster Nieuw Sion

Doe jij ook mee aan de Nationale week zonder vlees van 6 t/m 12 maart?

Kom bij ons lunchen!

Met onze lunchkaart laten wij proeven hoe lekker vega(n) eten is!!!
... Meer weergevenMinder weergeven

Doe jij ook mee aan de Nationale week zonder vlees van 6 t/m 12 maart?  Kom bij ons lunchen!  Met onze lunchkaart laten wij proeven hoe lekker vega(n) eten is!!!Image attachment

Deze week is het de Nationale vegetarische week en wil ik Klooster Nieuw Sion’s vegan taarten in het zonnetje zetten.

Wij hebben een bounty; een funky citroen kokos taart en brownie in ons assortiment….
(Een fijne bijzaak is dat de eerste twee ook nog eens gluten vrij zijn en zonder toegevoegde suikers zijn.)

Welke is jou favoriet?

Kom proeven!!!
... Meer weergevenMinder weergeven

Deze week is het de Nationale vegetarische week en wil ik Klooster Nieuw Sion’s vegan taarten in het zonnetje zetten.  Wij hebben een bounty; een funky citroen kokos taart en brownie in ons assortiment….
(Een fijne bijzaak is dat de eerste twee ook nog eens gluten vrij zijn en zonder toegevoegde suikers zijn.)  Welke is jou favoriet?  Kom proeven!!!Image attachment

Comment on Facebook

Allebei en daarna toch eerst de cocos citroen..

Vanaf begin dit jaar run ik met veel plezier de keuken bij Klooster Nieuw Sion in Diepenveen. Ik ben geland op deze prachtige plek en introduceer komende week een nieuwe lunchkaart. Voor degene die mij kennen van Tessa’s Place op de Kaardebol staan er een paar klassiekers op. Ook nemen we langzamerhand afscheid van de winter en de winterse groenten. Het voorjaar brengt variatie in het aanbod van de tuin en daarmee op het bord. Kom snel proeven in de Schenkerij

Naast een nieuwe lunchkaart zijn er veel leuke activiteiten bij Nieuw Sion. We gaan richting Pasen en dit gaan we hier vieren, net als alle andere feestdagen die tot Sint Jan eind juni gaan volgen. Kijk voor ons actuele aanbod op: .

Maar wat ik echt even kwijt wil is het volgende: "Ik ben erg ontroerd dat zovelen van jullie mij ondertussen hier hebben opgezocht. Ik word zo blij als ik vertrouwde gezichten zie, zowel voor de lunch als bij de themadiners op de laatste vrijdagen van de maand. Het is precies wat ik met deze stap gewenst heb: niet een breuk, maar een voortzetting van wat ik mede dankzij jullie heb opgebouwd. Dus blijf komen!!!!"
... Meer weergevenMinder weergeven

Vanaf begin dit jaar run ik met veel plezier de keuken bij Klooster Nieuw Sion in Diepenveen. Ik ben geland op deze prachtige plek en introduceer komende week een nieuwe lunchkaart. Voor degene die mij kennen van Tessa’s Place op de Kaardebol staan er een paar klassiekers op. Ook nemen we langzamerhand afscheid van de winter en de winterse groenten. Het voorjaar brengt variatie in het aanbod van de tuin en daarmee op het bord. Kom snel proeven in de Schenkerij  Naast een nieuwe lunchkaart zijn er veel leuke activiteiten bij Nieuw Sion. We gaan richting Pasen en dit gaan we hier vieren, net als alle andere feestdagen die tot Sint Jan eind juni gaan volgen. Kijk voor ons actuele aanbod op: https://www.nieuwsion.nl.  Maar wat ik echt even kwijt wil is het volgende: Ik ben erg ontroerd dat zovelen van jullie mij ondertussen hier hebben opgezocht. Ik word zo blij als ik vertrouwde gezichten zie, zowel voor de lunch als bij de themadiners op de laatste vrijdagen van de maand. Het is precies wat ik met deze stap gewenst heb: niet een breuk, maar een voortzetting van wat ik mede dankzij jullie heb opgebouwd. Dus blijf komen!!!!

Comment on Facebook

Leuk tessa lijkt me heerlijk

Het ziet er mjom mjom heerlijk uit!

Van het weekend zei ik het nog, dat het op mijn wensenlijstje staat om bij je te komen eten!

Tessa Harbers is een zeer enthousiaste kok en gastvrouw met een enorme passie voor haar eten. Gemaakt met zorg en liefde van lokale, biologisch dynamische en seizoensgebonden groente.

Google Beoordelingen
4.9

Agenda

No Events are found.

“Ik wil mensen inspireren en enthousiasmeren op het gebied van eerlijk eten”

Tessa Harbers