Voorproefje

Bekijk hieronder een voorproefje

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
11-11-2021, 15:11
Delicatessa

Overgang naar het nieuwe
Zoals jullie weten, maakte ik afgelopen zomer een stap in het onbekende. Ik kon niet inschatten wat het loslaten van Tessa´s Place voor mij zou betekenen. Maar tot mijn grote verbazing, barstte er een storm van aanvragen voor catering los, deze overtrof al mijn ervaringen tot nu toe. Het leek wel of iedereen alle feesten en partijen van de afgelopen tijd wilde inhalen. En ondanks de drukte, was het voor mij zo fijn om hieraan bij te mogen dragen met lekker en verantwoord eten. Maar goed, al het harde werken en de vele complimenten heeft niet het gevoel van heimwee weg kunnen nemen. Ik blijf achter mijn beslissing staan om Tessa´s Place over te dragen, deze voelt nog steeds goed, maar ik mis de plek enorm.

Even rust
Na deze vliegende start, zou het vanzelfsprekend zijn om door te gaan met de catering. Maar gaandeweg merk ik dat ik hier nog zoekend ben naar de juiste vorm. Een vorm waarin ik weer met net zoveel bezieling en passie kan werken als dat ik in Tessa's Place gedaan heb. Om mezelf voor dit proces de tijd en inspiratie te geven, heb ik besloten om de verdere inrichting van mijn nieuwe werkplek in Deventer voorlopig stop te zetten.

De komende tijd heb ik een nieuwe vaste opdrachtgever gevonden voor wie ik veel ga werken. Ik ga hierin de catering voor retraites op locatie verzorgen, wat betekent dat ik vele weken weg zal zijn. In de tijd die ik overhoud, ben ik beschikbaar om als zelfstandige kok ingehuurd te worden voor andere opdrachten.

Kortom, de catering zoals ik dit gedaan heb, stopt voorlopig even tot (waarschijnlijk tot de zomer), ik kook gewoon wel verder door. En ik hoop gaandeweg weer mijn eigen echte, passende vorm te vinden.

En, natuurlijk ga ik jullie van mijn activiteiten op de hoogte blijven houden!
... Meer weergevenMinder weergeven

Overgang naar het nieuwe
Zoals jullie weten, maakte ik afgelopen zomer een stap in het onbekende. Ik kon niet inschatten wat het loslaten van Tessa´s Place voor mij zou betekenen. Maar tot mijn grote verbazing, barstte er een storm van aanvragen voor catering los, deze overtrof al mijn ervaringen tot nu toe. Het leek wel of iedereen alle feesten en partijen van de afgelopen tijd wilde inhalen. En ondanks de drukte, was het voor mij zo fijn om hieraan bij te mogen dragen met lekker en verantwoord eten. Maar goed, al het harde werken en de vele complimenten heeft niet het gevoel van heimwee weg kunnen nemen. Ik blijf achter mijn beslissing staan om Tessa´s Place over te dragen, deze voelt nog steeds goed, maar ik mis de plek enorm.  Even rust
Na deze vliegende start, zou het vanzelfsprekend zijn om door te gaan met de catering. Maar gaandeweg merk ik dat ik hier nog zoekend ben naar de juiste vorm. Een vorm waarin ik weer met net zoveel bezieling en passie kan werken als dat ik in Tessas Place gedaan heb. Om mezelf voor dit proces de tijd en inspiratie te geven, heb ik besloten om de verdere inrichting van mijn nieuwe werkplek in Deventer voorlopig stop te zetten.  De komende tijd heb ik een nieuwe vaste opdrachtgever gevonden voor wie ik veel ga werken. Ik ga hierin de catering voor retraites op locatie  verzorgen, wat betekent dat ik vele weken weg zal zijn. In de tijd die ik overhoud, ben ik beschikbaar om als zelfstandige kok ingehuurd te worden voor andere opdrachten.  Kortom, de catering zoals ik dit gedaan heb, stopt voorlopig even tot  (waarschijnlijk tot de zomer), ik kook gewoon wel verder door. En ik hoop gaandeweg weer mijn eigen echte, passende vorm te vinden.  En, natuurlijk ga ik jullie van mijn activiteiten op de hoogte blijven houden!

Comment on Facebook

Lieve Tessa ik wens veel liefde voor je ingeslagen weg. Dat je er veel plezier aan beleef liefde voor jou🙏🦋🥰😇

Jammer dat we dan niet meer van je kookkunsten kunnen genieten in het Genietcafé Zutphen op de nieuwe locatie. Maar heel veel succes gewenst in je nieuwe baan. Klinkt als een mooie nieuwe uitdaging.

Wat fijn Tessa, koken op retraites! Dankbaar publiek, tenminste ik vind het heerlijk als er voor mij gekookt wordt op een retraite.

Veel succes!

Jouw liefde voor mooi en lekker eten is ook zo goed te proeven. ❤️❤️

Veel succes en plezier!

Veel plezier met jouw nieuwe loopbaan ❣️

Ik wens je succes en geniet ervan.

Tessa succes met de catering van retraites op locatie 🙂

Succes Tessa!

Dat klinkt heerlijk in kwadraat 🍃🍃🍃

View more comments

Laad meer

Tessa Harbers is een zeer enthousiaste kok en gastvrouw met een enorme passie voor haar eten. Gemaakt met zorg en liefde van lokale, biologisch dynamische en seizoensgebonden groente.

Google Beoordelingen
4.9

Agenda

No Events are found.

“Ik wil mensen inspireren en enthousiasmeren op het gebied van eerlijk eten”

Tessa Harbers