Restaurant Tessa's Place

Tessa’s Place wordt Genietcafé

 

Tessa’s Place wordt overgenomen door het Genietcafé

 Tessa Harbers van Tessa’s Place op de Kaardebol heeft besloten zich volledig te gaan richten op catering onder de naam DelicaTessa Catering. Tessa’s Place zal in haar huidige vorm worden overgenomen door het Genietcafé. https://www.genietcafe.nl/

Tessa legt haar keuze uit: “Ik ben erachter gekomen dat ik als kok het liefst achter het fornuis sta. Gedurende de lockdown voelde ik dat ik bij Tessa’s Place naast het koken met zoveel zaken bezig was, dat mijn passie naar de achtergrond verdween. Dus het weer opstarten van Tessa’s Place voelde niet goed”. Over de overname is ze enthousiast: “Ik vind dit zelf een uitstekende kandidaat met een vergelijkbare visie als de mijne en heb er het volste vertrouwen in”.

Secret Dinners gaan door
Vanaf vrijdag 20 augustus worden de Secret Dinners weer vervolgd. “Ik heb dit met de nieuwe eigenaar afgesproken, Genietcafé Emerpark is dan stiekem toch nog een beetje Tessa’s Place”, zo laat ze weten.

DelicaTessa
De nieuwe locatie voor het cateringbedrijf DelicaTessa houdt ze nog even geheim, wat ze al wel vast kwijt wil: “Ik kan nu al verklappen dat het daar heel mooi wordt. En ik ga nog duidelijker kiezen voor gezond eten, zo heb ik bijvoorbeeld besloten om volledig over te stappen op ‘anti-aanbaklaag vrij’ koken.” Voor meer informatie, zie de website.

 

Tessa’s Place foodlounge

Een lokaal lunchcafé wat eerlijk en heerlijk voedsel serveert met lokale ingrediënten. In een prachtige natuur omgeving met leuke speeltuin voor een lekkere lunch. .

openingstijden 

Woensdag, donderdag, vrijdag,
zaterdag en zondag:
telkens van 11:00-18:00 uur.

 

feesten en partijen

Ik sta voor gastvrijheid en verwennerij voor uw:

  • Zakelijke groepen
  • Trouwfeesten
  • vergaderingen
  • Recepties
  • verjaardagen
  • Groeps dining

vergader zaal ,cursussen

wij beschikken over :

  • grote zaal die verdeeld kan worden in 2 kleine
  • restaurant
  • groot buiten terrein met veel opties

Meer informatie aanvragen

Ik laat me graag inspireren door gerechten uit de hele wereld. Mijn diners zijn een ontmoeting met verschillende culturen, dichtbij en ver weg.”
( vanaf 4 pers tot 250 pers)

wij leveren kwaliteit en originaliteit

Tessa’s Place

Ik sta voor gastvrijheid en verwennerij. Lekker eten en drinken in een gemoedelijke sfeer.

DelicaTessa , Tessa’s Place
Harenbergweg 1, 7204 KZ Zutphen
0575-202040
tessa@delicatessa.nl

De Kaardebol 

De Kaardebol is een duurzaamheids centrum waarbij verschillende bedrijven en initiatieven samenkomen om duurzaam wonen, leven en werken te stimuleren. Naast Tessa’s place zit er een BSO, een vlindertuin, een archeologisch openlucht museum en nog veel meer inspirerende initiatieven. Wilt u meer te weten komen over de Kaardebol? Neem een kijkje op www.dekaardebolzutphen.nl

 

Tessa Harbers is een zeer enthousiaste kok en gastvrouw met een enorme passie voor haar eten. Gemaakt met zorg en liefde van lokale, biologisch dynamische en seizoensgebonden groente.

Google Beoordelingen
4.9

Agenda

No Events are found.

“Ik wil mensen inspireren en enthousiasmeren op het gebied van eerlijk eten”

Tessa Harbers